Een pakket van 15/20 magazines voor uw wachtruimte

vanaf €10,2!

Abonneer nu

Voordelen

Hernieuw de lectuur van uw wachtkamer dankzij ons assortiment van bekende en gevarieerde tijdschriften van de afgelopen 2 edities. Exclusief voor de wachtkamers van dokters, kinesitherapeuten, advocaten, tandartsen, notarissen, kappers, showrooms, bedrijven, …

Meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 8000 tevreden klanten.

Multimag ondersteunt ook het Croix-Rouge de Belgique en Child Focus.

  • 15 tot 20 magazines per pakket
  • 1/5 van de winkelprijs
  • gemengd, dames, heren of tweetalig pakket
  • aan huis geleverd door onze koeriersdienst
  • formules van €39 tot €181 PER JAAR
  • fiscaal aftrekbaar
  • probeer het voor 1 jaar (geen automatische verlenging)

Een brede waaier aan titels

Aangepaste formules naar wens

Kies uw opties

Rekken

Kindersupplement

Engelstalige magazines

Voor wie is dit aanbod bestemd?

Ons aanbod is uitsluitend bestemd voor ondernemingen en vrije beroepen in België. Hiertoe behoren dokters, tandartsen, kappers, kinesitherapeuten, ziekenhuizen, schoonheidscentra, dierenartsen, logopedisten, restaurants, hotels, advocaten ,notarissen, …  kortom iedereen die over een wachtkamer/leeshoekje beschikt. De abonnementen worden niet verkocht aan particulieren.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn abonnement?

Voor elke nieuwe klant eindigt het abonnement na één jaar.  Een van onze medewerkers neemt contact op om te horen of U tevreden bent over onze dienst en of er aanpassingen moeten gebeuren.  Het is dus heel eenvoudig, U kan gedurende één jaar onze dienst testen zonder verdere verbintenis.

Wanneer en hoe vinden de leveringen plaats?

De pakketen worden geleverd door onze eigen koeriersdienst.  Indien U afwezig bent op de dag van de levering plaatst onze chauffeur het pakketje op het tweede ardres/plaats die U vermeld heeft op de bestelbon.  Dit kan zowel in de brievenbus, voor de deur of bij een buur zijn.  De chauffeur laat een kaartje achter waarop U de plaats, het uur en de datum van de levering kan terugvinden.

Wanneer en hoe moet ik betalen?

Nadat U het eerste pakket ontvangen heeft, volgt de factuur de maand nadien via De Post.  De betaling omvat het volledige bedrag van het abonnement.

Welke magazines zal ik ontvangen?

Het is het type van pakket (gemengd, dames, mannen, tweetalig) dat U gekozen heeft dat de inhoud bepaalt.  Een pakketje bevat een 15-tal ongebruikte kwaliteitsvolle magazines van de twee laatste edities in perfecte staat.